Standardside

Cheerleaderuniform

Cheerleaderuniformen består af en langærmet top med tilhørende kort nederdel. Der er god plads til at have en varm trøje på under toppen i tilfælde af en kølig dag. På benene har pigerne nylonstrømper (farven ambre) eller tykke hudfarvede termostrømpebukser på. På føderne har de hvide korte støvler. De langhårede piger har høj hestehale i højre side, med en hvid elastik og hvid sløjfe. Øreringe er tilladte hvis de er neutrale og ikke hænger. Og så har de selvfølgelig gardens dejligst smil.

De tykke hudfarvede termostrømpebukser kan købes af bestyrelsen for 140 kr.

Orkesteruniform til både drenge og piger

Orkesteruniformen består af jakke, bukser til drengene og nederdel til pigerne, og sorte blankpolerede sko. På benene har pigerne nylonstrømper (farven ambre) eller tykke hudfarvede termostrømpebukser på. Desuden bæres altid en sort t-shirt, sorte strømber ( knæ-lange til pigerne) og sorte handsker. Den flotte hat sidder godt ned i panden og lige på hovedet. Er orkestermedlemmet langhåret, bliver håret samlet i en lav hestehale med sort elastik og hårnåle. Øreringe er tilladte hvis de er neutrale og ikke hænger. Super flotte og stolte gardister...

De tykke hudfarvede termostrømpebukser kan købes af bestyrelsen for 140 kr. og de tynde sorte strømper kan købes af bestyrlsen for 20 kr.